24 Ekim 2014 Cuma

MARY LOU MANİZER / AYDINLATICI

Sıra geldi sarışın kızımızın muhteşem aydınlatma işine ta ta taamm :)))
Benim gibi aydınlatmanın a sını bilmeyen yada bilipte yanlış uygulayanlara iyi bir örnek. Görüntüdeki sarışın kızımız pek bir sexi aklıma MARİLYN MONROE geldi ismi yanlış yazdıysam da özür dilerim :)))
İçindeki renk  pembe gibi dursa da saten, kadifemsi bir yapıya sahip pembe filan değil yani!!! Böyle ürünleri özel günlerde kullanmak daha mantıklı geliyor. Zaten her gün makyaj yapmayanlardan olduğum için bir köşede özel günleri bekliyor :))))) 


Bu da içinin muhteşem görüntüsü bunu da indirimde almak mantıklı yoksa 50 TL. indirimsiz fiyatı diye biliyorum sürekli zam geliyor :((  Dışı-içi ve herşeyiyle çok çok güzel bir aydınlatıcı değil mi??? Ürün içeriğine bakmam ama The Balm paraben içermeyen ürünler sürüyor piyasaya, hayvan testleri yapmıyor bildiğiniz gibi. Ürün 8,5 gr. 5-10 sene rahat gider :)))  Yorumlarıma kaldığım yerden devam edeceğim benden şimdilik bu kadar güzeller :)))  Tekrardan görüşmek dileğiyle inşallah!!!

THE BALM hayatınızda hep olsun:=) 


BAHAMA MAMA (GÜNEŞ ÖPÜCÜĞÜ)

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra yine bloga vakit ayırıp yazı yazabildim :))))
The Balm aşkımızı ben tek tek elimden geldiğince yorumlamak istiyorum!!!!
Şu anda tek sevdiğim marka  da zaten THE BALM  / THE BALM  / THE BALM... 


Benim ev sevdiğim The Balm ürünü  bu esmer kız Bahama MAMA /  iyi ki almışım; benim gibi buğday ve esmer tenlere yakışacak çok güzel bir bronzer / kontör uygulaması yapılabilecek uygun fiyatlı bir ürün...

Bu da içinin görüntüsü kızıllık, turunculuk barındırmayan mat bir kahverengi; yüz kontörleme işlemini tam beceremesem de yavaş yavaş öğreniyorum. Benim gibi bal yanakları ince gösteren küçük makyaj hileleri!!! Bazen düşünüyorum da bundan 3 sene önce makyaj konusunda hiç bilgim yokmuş aydınlatma diye göz altlarımı BÜLENT ERSOY yapıyormuşuum :)) o derece neyse şimdi öğrendim ki öyle değilmiş biraz daha bilgi ve deneme ile öğrenilecek bir konuymuş bu. Hatta yolda gördüğüm tiki kızlara çok gülüyorum -kızım hortlak gibi o göz altların bembeyaz, nedir bu makyaj yapmayı öğren diye iç geçiriyorum. Bir de Aman Allah ım  kıpkırmızı kopkoyu allıklar yeminle göz zevki kalmıyor insanda :) Makyaj yapacağım diye de bu kadar çirkin bir görüntü yaşatmaya hakkınız yok kızlar :)

Neyse konu başka taraflara gitmeden Bahama Mama yı almayanlar varsa indirimde alsınlar ;))) allık olarakta kullanılabilir üzerine pırıltılı bir aydınlatıcı yada BETY LUİ  ile bronz bir görüntü elde edebilirsiniz!!!! ŞİMDİDEN GÖZLERİM KIPRAŞTI PARDON KAMAŞTI :)))) GÜNEŞ YANAĞINIZI  ÖPSÜN :))) SEVGİLERRRRR